SON EKLENENLER

Tavukları telef olan girişimci kadın yeni tavuklarına kavuştu

Kahramanmaraş'a yaklaşık 10 bin tavuğu telef olan kadın girişimciye Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gönderilen 5 bin adet tavuk teslim edildi.
08 Temmuz 2021 12:24

Kahramanmaraş’ta çiftliğindeki havalandırma sisteminin arızalanması sonucu yaklaşık 10 bin tavuğu telef olan kadın girişimciye, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gönderilen 5 bin adet tavuk teslim edildi.

3500 ADET TAVUK YARDIMI DAHA YAPILACAK

İhlas Haber Ajansı’nın haberi üzerine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kadın girişimci Sevim Demir ile görüntülü görüşüp, 5 bin tavuk sözü vermişti. Rakamın 8 bin 500’e çıkarılmasının ardından harekete geçen bakanlık görevlileri kamyonlarla tavukları Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi Kelleş Mahallesi'ndeki tavuk çiftliğine getirdi.
Burada tek tek kamyonlardan alınan tavuklar çiftliğe yerleştirildi. Kadın girişimciye ilk etapta 5 bin tavuğun yanı sıra 5 ay kullanımlık yem de teslim edildi. 3500 adet tavuk yardımı ise daha sonra yapılacak.

Yapılan yardımlardan dolayı teşekkür eden 4 çocuk annesi Sevim Demir,  'Devletimizden Allah razı olsun, Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim” dedi.

TÜRKİYE GAZETESİ

KADINCA BAKIŞ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER